Algemeen

Meedenksessie, ontwikkeling van Laco sportcentrum Roerdalen

Door Gilsing lokale media

Op donderdag 1 maart 2018, van 19.00-21.00 uur krijgen alle inwoners van de gemeente Roerdalen de kans om proactief mee te denken over de toekomst en de verdere invulling van het sportcentrum aan de Apollolaan 2 te Melick. Stichting Vitaal Roerdalen en Laco organiseren gezamenlijk een “meedenksessie “

Toekomst
Verenigingen, gebruikers en gasten van het Apollocomplex zullen niet meteen iets merken van de overgang naar Laco. Echter zijn er op de achtergrond diverse partijen aan de slag gegaan om de toekomst van het sportcentrum verder vorm te geven. De stem van inwoners en andere betrokkenen is voor de stichting en Laco van enorm belang. Dit om in de toekomst een maatschappelijke voorziening te creëren welke wordt gezien als dé sociale hotspot en ontmoetingsplek van de gemeente Roerdalen.

Meedenksessie
De insteek van de avond is om per onderdeel in te zoomen op het gehele sportcentrum en welke mogelijkheden er naar de toekomst zijn. Na een centrale aftrap gaat men in groepen kijken en bespreekbaar maken wat leeft onder de inwoners van Roerdalen.
Wij nodigen je van harte uit om met ons mee te denken, meld je voor 27 februari 2018 aan via roerdalen@laco.eu

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties